ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ 210.60.20 466

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ 210.60.20.466

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑ 210.60.20.466

Αποφραξεις απο 20€ εως 40€ 24 ωρες το 24 ωρο


Αποφράξεις Ανθούσα δραστηριοποιούνται στο χώρο των αποφράξεων  εδω και 30 και πάνω χρόνια. Διαθέτουμε το πιο έμπειρο και πιο αποτελεσματικό συνεργείο αποφράξεων. 

Δεκάδες διαχειριστές πολυκατοικιών, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών αλλά και εκπρόσωποι δημόσιων κτιρίων έχουν απευθυνθεί στην εταιρεία αποφράξεων για να έχουν άμεση εξυπηρέτηση και ασυναγώνιστο επαγγελματισμό.



Το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας μπορεί να εγγυηθεί τόσο την ποιότητα στην εργασία που σας προσφέρει, όσο και στην αποτελεσματικότητα. Δίνουμε άμεση λύση σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πελάτες της εταιρείας. Διαθέτουμε τα πλέον πιο σύγχρονα μέσα, ειδικά οχήματα, άρτιο εξοπλισμό καθώς και τα κατάλληλα εργαλεία για να δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας υπεύθυνα.

Σήμερα η εταιρεία Αποφράξεων στην Ανθούσα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Αντιλαμβανόμαστε ότι μια φραγμένη αποχέτευση πρέπει να καθαριστεί το συντομότερο δυνατό ώστε να επανέλθουν οι φυσιολογικοί ρυθμοί στο σπίτι σας.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως
  • Απόφραξη κάθετης κουζίνας
  • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
  • Απόφραξη κάθετης υδρορροής
  • Απόφραξη λεκάνης
  • Απόφραξη μπανιέρας
  • Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας
  • Απόφραξη νιπτήρα
Είναι σημαντικό να αναφερθούμε στο δίκτυο των ομβρίων υδάτων και των υδρορροών, το οποίο συλλέγει νερό από τα νερά οικιακής χρήσης  και τη βροχή.

Καθαρισμοί Αποχετεύσεων Ανθούσα

Πέρα από τις γενικές αποφράξεις Ανθούσα, όσον αφορά τη συντήρηση των αποχετεύσεων σας, για να προλάβουμε το φράξιμο, πραγματοποιούμε προληπτικούς καθαρισμούς και συντηρήσεις με πιεστικό μηχάνημα σε ετήσια, εξαμηνιαία, τετραμηνιαία, τριμηνιαία ή μηνιαία βάση, ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες του κάθε οριζοντίου δικτύου αποχέτευσης.


Το πιεστικό μηχάνημα ή αλλιώς το μηχάνημα υδροβολής, στα χέρια ενός σωστού χειριστή, αποτελεί όχι μόνο σίγουρη λύση απόφραξης συντήρησης, αλλά και έναν ακόμα λόγο για να προστατεύσετε τις σωληνώσεις του κτιρίου σας.



Καλέστε μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα είναι σύντομα κοντά σας για να σας δώσουν μια επαγγελματική, γρήγορη και αξιόπιστη λύση. 

Οι τεχνικοί μας έχουν εκπαιδευτεί και χρησιμοποιούν εξοπλισμό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είμαστε στην διάθεση σας καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ


Σχόλια